natwell webdesign steenwijk

Onze Kennis & Ervaring

Wij helpen u bij het versterken van uw product, service of merk d.m.v. doordachte visuele en digitale oplossingen.

WEB & DEVELOPMENT

Wij zien een website of webshop als een onderdeel van je businessmodel. Je begint er immers aan om meer bezoekers te krijgen en aandacht op je onderneming te vestigen. Allemaal met het doel meer omzet en bekendheid te genereren.

Wij ontwikkelen doordachte websites en webshops die bijdragen aan jouw online succes.
Onze websites zijn gemaakt binnen een CMS-systeem waardoor het bijhouden van je website overzichtelijk blijft. Daarnaast zijn onze websites gebruiksvriendelijk, vindbaar en responsive (schaalbaar gemaakt voor tablet en mobiel).

Webdesign

Wij maken unieke websites toegespitst op uw bedrijf of instelling.

Ondersteuning en onderhoud

Het onderhouden van uw systeem en website vergt kennis en tijd. Wij hanteren verschillende onderhoudspakketten die uw website in topconditie houden.

Webontwikkeling

Wij hebben de nieuwste technieken in huis en weten die toe te passen op uw situatie. Onze websites zijn toegankelijk voor alle apparaten (responsive) gebruiksvriendelijk (UX design) en gemaakt binnen een CMS-systeem.

Natwell servicepagina

Als u dat wilt kunt u zelf uw website beheren. Op de servicepagina van Natwell komt u meer te weten over de WordPress CMS en emailinstellingen.

Content creation & copywriting

Grijp de aandacht van uw bezoekers door ze te boeien met nieuwe content. Heeft u zelf geen kant en klare content ter beschikking, ons team ondersteunt u met een professionele tekstschrijver en goed beeldmateriaal.

Domeinnaamregistratie & Hosting

Volledig ontzorgt;
wij registreren uw domeinnaam (www.) en reserveren ruimte op onze servers. Onze hosting en emailservers zijn veilig en snel.
Bij uw website krijgt u 20 mailboxen, wij zorgen ervoor dat de bij uw website behorende email-adressen probleemloos werken.

Goed beveiligd met SSL / Https

Informatie van en naar een website, zoals bij het invullen van een contactformulier, het verrichten van een betaling of email-verkeer, worden versleuteld verzonden door toepassing van een beveiligingscertificaat (SSL). Een beveiligde site wordt weergegeven met een groen slotje, dit geeft uw bezoeker een veilig gevoel.

 

https ssl beveiligde website bij natwell

RECLAME
& DESIGN

Logo design
Huisstijl
Illustraties
Verpakkingen
Productontwerp
Reclame uitingen

IDENTITEIT
& BRANDING

Visuele identiteit
Marketing uitingen
Strategie en richtlijnen
Social Media campagnes